Passa al contingut principal

BLOC 1. La mediació lingüística

Aquest bloc tracta el tema de la mediació lingüística i el rol que adopta el mediador per poder donar resposta a aquestes necessitats. A més, en endinsa en continguts com què és la mediació, el paper del mediador intercultural, funcions dels mediadors interculturals i language brokering. 

En primer lloc a continuació us adjuntem la fonamentació teòrica d’aquest bloc.

https://drive.google.com/file/d/1Zrcp0oIrlwPpql6MXQUn1haH-BtD15_O/view?usp=sharing 

Un cop finalitzada la part teòrica, ja estàs preparat per dur a terme les activitat proposades i acabar d’assolir els continguts esmentats. La següent activitat, té l'objectiu de “Introduir el concepte de mediació per tal d’oferir una visió globalitzada del paper que desenvolupa el language broker”.

https://view.genial.ly/64808daf988ef1001a160837/interactive-content-quiz-pastel 


A continuació us adjuntem una guia de respostes que hem elaborat mitjançant el marc teòric. Tanmateix, cal destacar que aquestes no són les úniques respostes correctes, segur que les vostres aportacions són molt interessants. En el cas del Bloc 1 les preguntes obertes estan dins del Genially enllaçades a un Padlet en el qual podeu veure les respostes dels altres companys i companyes. Només cal que pitgeu en l'espai en blanc que es mostra en cadascuna de les preguntes obertes del Genially.

https://drive.google.com/file/d/1qxEysjSUttU2ZEnWEEs6EF8zFy7WbZJo/view?usp=drive_link


Comentaris